Shelley Maris

Naturlige Pigmenter fra Krystaller & Sten

Krystaller og sten har alle dage været værdsat for den energi som de så generøst deler med deres omgivelser. Det lader til at sten siden tidernes morgen har været brugt som beskyttelse, udsmykning, og som hjælp til at udvikle specielle evner og menneskelige kvaliteter. Det er en kommunikation af energi som vi ikke længere altid er opmærksom på mere eller forstår, men som stadig eksisterer.

Maris Moons er min kreative fortolkning af den energi som vibrerer i stenene og de naturlige pigmenter som jeg maler med.

Maris Moons er veganske akvareller og malet udelukkende med pigmenter fra sten og krystaller blandet med vand og harpiks fra acacietræ. ( Daniel Smith Genuine)

Her på siden kan du købe Kvalitets kunstprint på

265g fine art Hahnemüller papir.

+

Den nye serie af Maris Moons er inspireret af de designs som vi laver i vores online Tegneskole. Besøg vores tegneskole hvis du har tegneglade børn som elsker at lære nyt. Vores tegneskole fokuserer mere på SELVVÆRD - SELVKÆRLIGE ORD, SAMTALE & SAMVÆR end vi gør på det tegnetekniske. Husk at læse videobeskrivelsen så I kan lære lidt om dyrene mens I bliver gode til at tegne dem.

Se alle vores tegnevideoer her

NEW

HANDMADE OAK FRAMES

from NOVICTUS

Comes in 4 sizes and 9 beautiful colors

 
  • Black Instagram Icon

A:   Tulipanhaven 96

2765 Smørum, Dk

T:   0045 31718899

E:  soulcraft@soulcraftsisters.com

  • shelleymaris
  • Skal vi tegne
0